CONSTRUCTIEWERK

CONSTRUCTIE WERK

STAAL- EN METAAL CONSTRUCTIES

Bij HMT Huurdeman Metaaltechniek hebben we jarenlange ervaring in het leveren van maatwerk staal en metaal constructiewerk voor diverse industrieën. Onze deskundige vakmensen beschikken over de kennis en vaardigheden om jouw ideeën om te zetten in hoogwaardige producten. We luisteren graag naar jouw wensen en bieden persoonlijk advies om tot de beste oplossing te komen voor jouw constructiewerk vraag.

Van het bouwen van staalconstructies, trappen, hekwerken tot metalen platforms, we leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan jouw specificaties, wensen en de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

JOUW SPECIALIST IN CONSTRUCTIEWERK

Ben jij op zoek naar op maat gemaakte staal- en metaaloplossingen van hoge kwaliteit? Bij HMT Huurdeman Metaaltechniek hebben we de expertise en ervaring om aan al jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu industriële maatwerkprojecten, constructiewerk of precisieonderdelen nodig hebt, wij leveren oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Constructiewerk omvat een breed scala aan activiteiten waarbij verschillende metalen eindproducten, componenten en halfafgewerkte materialen worden vervaardigd. Het grootste deel van onze werkzaamheden richt zich op het verwerken van staal tot functionele eindproducten en componenten. Bovendien hebben we ook expertise in het bewerken van aluminium. Als je wilt ontdekken hoe wij van dienst kunnen zijn, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen of eens langs te komen op onze locatie in Amersfoort.

Kies je voor het samenwerken met HMT Huurdeman Metaaltechniek voor jouw constructiewerk vraagstuk? Dan profiteer je van o.a. onze flexibele diensten, dat we snel kunnen schakelen, kleine oplages kunnen leveren, snel leveren en jou compleet van dienst zijn.

MAATWERK CONSTRUCTIEWERK

Bij Huurdeman Metaaltechniek streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen met onze uitgebreide staalconstructiemogelijkheden. Ons ervaren team van vakmensen werkt nauw met je samen om jouw project van concept tot eindresultaat te realiseren. Wij bieden:

Maatwerk: Onze constructies worden volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Ontwerp en Engineering: We bieden deskundige ontwerp- en engineeringsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw project veilig, functioneel en esthetisch verbluffend is.

Fabricage: Onze geavanceerde faciliteiten zijn uitgerust om hoogwaardige staalconstructies te fabriceren volgens de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Montage en Installatie: Ons team zorgt voor een vlotte en efficiënte montage ter plaatse, met oog voor detail en veiligheid.

Staalconstructie woning

Maatwerk constructie stalenbalk

Staalconstructie overkapping

ONS CONSTRUCTIEWERK

Bij HMT Huurdeman Metaaltechniek zijn we gespecialiseerd in het creëren van stevige en betrouwbare staalconstructies, maar we kunnen ook gemonteerde schuifsystemen realiseren. Daarnaast zijn we vakkundig in het produceren van stalen buisconstructies en frames voor machinebouw, wat regelmatig tot onze werkzaamheden behoort. Onderstaande voorbeelden bieden slechts een glimp van onze mogelijkheden. In feite kunnen we vrijwel elke vorm van metaalbewerking aan. Klaar om ons uit te dagen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

PROTOTYPES ONTWERPEN

Wij helpen je met het vormgeven van je idee. Onze jarenlange ervaring in het vak brengt inspiratie, innovatie en oplossingsgericht maatwerk met zich mee.

PASSENDE ONTWERPEN

Creatief maatwerk, daar worden we blij van bij HMT. We denken graag met je mee en ontwerpen de best passende oplossing voor jouw vraagstuk.

IN-HOUSE PRODUCTIE

In onze ruime werkplaats in Amersfoort werken we met een enthousiast team aan de mooiste creaties. Dit doen we met slimme machines in combinatie met écht vakwerk.

MONTAGE OP LOCATIE

Monteren doen we indien gewenst gewoon op locatie. Zodat je snel en met een goed gevoel aan de slag kan met je maatwerk constructie.

Passie voor maatwerk en creatief werken met staal

Werk samen met Huurdeman Metaaltechniek voor jouw constructiewerk oplossingen en ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap die we te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw project en laten we samenwerken aan de constructie van de toekomst.